lördag 26 januari 2019

Strandhäng


Idag var en dag likt de senaste, lite strandhäng med några bilder på rörelsen på stranden och sedan lite middag och drinkar vid favorithaken. Låt oss kalla det en mellandag men några bilder blev det iaf.


Uppe (well, kanske inte direkt med tuppen), och redan hade en del stolar bokats vid poolen. Vem fan vill till poolen när havet ligger 5 minuter bort?!


Nere vid stranden hade det redan börjat samlas en del människor, det är ju trots allt lördag och helg och många reser hit från Bangkok.Tjejerna på bilden innan fick såklart inte stå där ensamma och vifta. Den lokala strandpolisen erbjöd sig givetvis chevalereskt att bidra till bildens fulländning.


Andra utmanade rökförbudet (vilket är asdyrt med 100,000 Bath + 1 års fängelse) med att ta selfies rökande en cigg.


 Å vissa körde såklart utan ciggen,


Efter en rätt "torr" fototur på stranden (vi har ju tagit de flesta bilder tidigare) så blev det en kort tur vid poolen för att visa de andra att man faktiskt blir brunare vid stranden följt av en god middag vid en av våra nya favorithak. 


Här hjälper även ålderdomen med att fixa det som råkar behövas.


Alltså, denna Pad Thai, 50 Bath/person för en måltid och man är proppmätt. Ölen kommer från den lokala baren bredvid som driva av våra nya bekantskaper Kanda och Somchai.


En liten kvartersbar på en kärra som de haft i runt 12 år. Hit kommer en himla massa stammisar har vi märkt. Har man varit här en gång kommer man tillbaka!


Over and out, imorrn blir det tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...