fredag 1 februari 2019

Pressat blev det


Näst sista dagen och det sista inlägget från Thailand för den här gången. Dags att ta sig ner till stranden och pressa lite. Ja, pressat blev det men inte så mycket solpressning dock. Däremot var vi väldigt svettiga och lätt andfådda bara efter några hundra meters promenad ner mot stranden.


Jag tror febern är tillbaka igen och hostan vill inte ge sig. Natten var inget vidare men vi biter ihop. Snart hemma igen och bara att köa upp sig på vårdcentralen på måndag morgon. Tills dess är det att parkera ändan i skuggan av en palm och betrakta alla människor som rör sig på stranden.


Det blåste knappt något idag så de som skulle fylla på sina liggsäckar hade vissa bekymmer. Det roligaste var ett par som spurtade 25 meter längs stranden hållande i varsin ända av påsen. Tyvärr fick jag det inte på bild :(


Det är i varje fall tur att man slipper jobba i den här värmen. De håller på att bygga om vägen ner till stranden och just på den här platsen är det en stekugn. Varje dag.


Vi tog ett par timmar på rummet på eftermiddagen innan vi knatade ner till Night Market som precis hade öppnat för att se om vi kunde hitta något kul att köpa.


Lite kul är den allt. Tror det är en högtalare. Synd att den inte kom med integrerad Google Home.


Det säljs en himla massa krimskrams här och med tanke på hur vi mådde så blev det inte direkt någon köpfest för oss.


Färsk fisk! Färsk fisk!


Imorgon blir det en försiktig dag vid poolen innan taxin hämtar oss vid 17 för en 3-4 timmars transport till Bangkoks flygplats. Sedan flyger vi via Istanbul och landar på Arlanda på söndag vid lunchtid om (snö)vädret tillåter.

När man går här och sparkar runt barfota i sanden är det lite avlägset att tänka sig att vi måste, dels skotta fram bilen på Arlanda, dels skotta oss igenom en antagligen en meter hög snövall framför parkeringen hemma. Men, som man brukar säga, allt löser sig :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...